Tyyni -ulkokalusteet

Seesteinen sarja sisältää sohvan, lepotuolin, taso/penkin ja aputaso/jakkaran.
Skrollaa alaspäin, niin saat tietää niistä lisää.

Kaipaatko hauskaa tekemistä kesään?

Tyyni -kalusteilla saat sitä kaupanpäällisiksi. Toimitamme
ne sinulle pintakäsittelemättöminä ja sinun puuhteenasi on maalata ne. Olemme tehneet Tikkurilan kanssa tämän helpoksi. Pakkauksen mukana tulevat maalausohjeet ja lista tarvikkeista. Sitten vain lähimpään maalikauppaan ja pensseli heilumaan!

Mikä väriksi?

Vastaus: Ihan mikä vaan sopii pihallesi parhaiten.
Voit valita Tikkurilan värikartasta mieleisesi. Tapio on valinnut myös muutaman värisuosituksen, joiden koodit ovat mukana maalausohjeessa. Tutustu värimalleihin lähimmässä maalikaupassa.

Mistä idea syntyi?

"Mielessäni olivat vanhat kartano -tyyliset suomalaiset puutarhakalusteet. Ne olivat aina maalattua mäntyä ja niitä maalattiin uudelleen aina, kun tarve niin vaati. Mietin, miten päivittäisin saman konseptin ja tunnelman tähän päivään. Lisäksi halusin tarjota jotain helppoa ja mukavaa tekemistä, jolloin suhde itse kalusteeseen rakentuisi käyttäjälleen läheisemmäksi."

-Tapio

Mihin Tyyni -ulkokalusteet on tarkoitettu?

Terassille, parvekkeelle, kesä- tai talvipuutarhaan, sekä etu- ja takapihoille ja patiolle. Omakotitalon oheen, kartanon kupeeseen, rivitalon ruohikolle tai kerrostalon katveeseen.
Kartanotyyliin, funkkikseen, moderniin tai ihan vaan tavalliseen. Hillitty Tyyni istuu moneen tyyliin ja sen voi vielä tuunata eri väreillään ympäristöönsä sopivaksi.

Miksi Tyyni kannattaa tilata juuri nyt?

Teetimme pienen koesarjan kalusteita ja myymme niitä nyt ennakkoon. Ne tulevat varastoomme kesäkuun lopulla ja ovat toimitettavissa juhannuksen jälkeen. Nyt tilaamalla varmistat, että loppukesästä tulee tyynempi.

Vastuullisin ulkokaluste?

Mitä pidempää kalustettasi kaytät, sitä vastuullisempi se on. Tyyni on tehty männystä eikä sademetsien puusta.
Sään vaikutuksesta kaikki materiaalit kulahtavat ennemmin tai myöhemmin. Tyyni -ulkokalusteet on suunniteltu siten, että ne voi maalata tarpeen vaatiessa aina uudelleen. Ensi kerran jälkeen jokainen maalauskerta on aina helpompi. Voit myös vaihtaa väriä halutessasi myöhemmin. Lisäksi hyvitämme valmistuksesta ja kuljetuksesta aiheutuneet päästöt.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Soita meille, jos sinua mietityttää jokin tilaamiseen tai tuotteeseen liittyen. Tavoitat meidät numerosta 040 1764240 tai sähköpostitse info@tapioanttila.com

Jos sait jo tarvitsemasi tiedon, niin klikkaa alla olevaa linkkiä ja tilaa omasi!