Meille luontainen tapa ajatella ja tehdä asioita

Meillä suomalaisilla on tietynlainen tapa ajatella ja toimia. Sitä voisi kuvailla hulluuden ja järkevyyden oikeansuhtaiseksi liitoksi. Se on sitä, että pitää pään kylmänä, vaikka muilla keittäisi yli. Se on myös sitä, että ajattelee huomista enemmän kuin tätä päivää, koska huomennakin pitää elää. Se on säästäväisyyttä ja järkevyyttä, jota voisi nimittää myös maalaisjärjeksi tai vastuullisuudeksi. Suunnittelu ei voi perustua pelkästään järkeen. Välillä on käytävä mielen toisella puollella hakemassa inspiraatiota.

Me_landari_1-tarina

Tarina

Kerromme tarinoita Suomesta - perinteestämme, käytännöllisyydestä ja järkevästä elämäntavasta. Mutta myös hulluudesta, joka pakottaa meitä tekemään asioita. Annamme noille asioille muodon - niitä kutsutaan esineiksi, huonekaluiksi ja sisustusratkaisuiksi.

Me_landari_2-Tapio

Tapio

Maailma on muutostilassa. Kaikki tekeminen on kyettävä perustelemaan vastuullisuudella -etenkin uusien esineiden suunnittelussa. On löydettävä olemassaolon oikeutus, se suuri ”miksi”. Joudun kysymään sitä usein itseltäni. Käy lukemassa mikä on minun ”miksini”.

Me_landari_3-arvot

Arvot

Arvomme eivät ole arvottuja eivätkä mainostoimiston arvailuja. Arvotamme arvomme yrityksemme arvokkaimmaksi asiaksi ja ne ohjaavat kaikkia mitä teemme. Katsomme taakse yli olan säännöllisesti, mitä tuli kirjattua, että toimimme varmasti niiden mukaisesti.

Me_landari_4-tiimi

Tiimi 

Brändin takaa löytyy aina tarina ja ihmisiä. Tapio Anttila Collection on suunnittelijansa nimeä kantava mallisto, mutta taustalta löytyy Tapion lisäksi asioita toimeenpaneva tiimi. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme omintakeista muotoilua käärittynä hyvään palveluun.