Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme turvallisesti eri maksutavoilla Klarnan, Paytrailin, Apple payn tai Google payn kautta. Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa kyseisistä maksutavoista. Kannattaa myös käydä tutustumassa palveluntarjoajien omiin verkkosivuihin varsinkin, jos et ole tottunut asioimaan verkossa.

 

Tietoa Klarnasta ja sen tarjoamista maksuvaihtoehdoista

Tapio Anttila Collectionin asiakkaana voit valita Klarnan maksutavaksi. Klarna tarjoaa joustavuutta ostosten maksuun, sillä voit maksaa ne laskulla tai erämaksulla. Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tarjoaa joustavia ostokokemuksia kuluttajille ympäri maailmaa. Klarna tarjoaa helpon, nopean ja turvallisen tavan ostosten maksuun.

 

Osta nyt. Maksa myöhemmin. 

Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut ja saanut sen käyttöösi. Klarnalla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Lasku lähetetään sähköpostiisi samaan aikaan, kun tilaus lähtee varastoltamme. Laskun löydät myös Klarnan sovelluksesta. Laskun eräpäivää on mahdollista siirtää lisämaksusta Klarnan sovelluksessa.
Tutustu Klarnan luottosopimusehtoihin.

 

Pilko maksut

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Klarnalla voit pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Osamaksulla maksaminen ei vaadi erillistä luottohakemusta, vaan luottopäätös tehdään heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse. Luotonantajana toimii Klarna Bank AB. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman heti kassalla.
Lue lisää Klarnan joustavasta erämaksusta.

 

Turvallinen maksutapa

Klarna käyttää tiukimpia suojausstandardeja henkilökohtaisten tietojesi turvaamiseen. Kaikki maksutiedot käsitellään suojatusti. Klarnan ostajan turva tarjoaa mahdollisuuden saada tuotteet kotiisi ja varmistaa, että kaikki on kunnossa ennen kuin maksat. Lue lisää Klarnan tarjoamasta ostajan turvasta.
Tutustu myös
Klarnan palveluehtoihin.

 

Klarnan tietosuojailmoitus

Klarnan yhteistyökumppanina, Tapio Anttila Collection Oy luovuttaa osan asiakastiedoistasi Klarnalle. Tämä koskee asiakkaita, jotka valitsevat Klarnan maksutavaksi. Klarna käyttää tietoja luottotietojen tarkistamiseen, jotta se pystyy tarjoamaan mahdollisuuden erämaksuun tai laskuun. Luovutamme Klarnalle seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, aikaisemmat maksut sekä tilaushistoria, joka käsittää maksu- ja toimitustavat. Kaikki henkilökohtaiset tietosi käsitellään Suomen lain ja tietosuoja-asetusten mukaisesti. Tutustu Klarnan tietosuojailmoitukseen.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset maksuun liittyvää apua, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

 

Tietoa Paytrailista ja sen tarjoamista maksuvaihtoehdoista

Paytrailin kautta maksettaessa maksutapoina on valittavissa

  • pankkimaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • korttimaksut: Visa, MasterCard, American Express
  • mobiilimaksu: Mobilepay, Pivo ja Siirto

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj /  Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 

Tietoa Apple Pay ja Google Pay maksuvaihtoehdoista

Voit maksaa tapioanttila.com verkkokaupassa tekemät ostoksesi myös kätevästi Apple Paylla tai Google Paylla. Näiden helppojen ja turvallisten maksupalvelujen tarjoajana toimii Shopify Payments ja kyseiset maksutavat toimivat asiakkaillemme vain Euroopassa.

Shopify payments tarjoaa myös useita eri korttimaksuvaihtoehtoja, joita voit hyödyntää tapioanttila.com verkkokaupassa. Shopify Paymentsin ehdot ovat julkisesti saatavilla täältä