Me | Tapio Anttila Collection
Koko Day&Night sarja -15% 9.3.-3.4. Liittymällä Sisäpiiriimme saat -5% lisäalennukseen oikeuttavan koodin. Meillä myös ilmaiset toimituskulut!

Meistä

Nordic Way.
Meille luontainen tapa ajatella.

Meillä pohjoismaalaisilla on tietynlainen tapa ajatella ja toimia. Sitä voisi kuvailla hulluuden ja järkevyyden oikeansuhtaiseksi liitoksi. Se on sitä, että pitää pään kylmänä, vaikka muilla keittäisi yli. Se on myös sitä, että ajattelee huomista enemmän kuin tätä päivää, koska huomennakin pitää elää. Tapio Anttila Collectionilla kutsumme tätä pohjoismaalaista ajatustapaa termillä Nordic Way.

Tarina

Maailma on muutostilassa. Kaikki tekeminen on kyettävä perustelemaan vastuullisuudella. On löydettävä olemassaolon oikeutus, se suuri ”miksi”. Huonekalusuunnittelijana tämä kaikki on ollut minulle arkipäivää aina, kuten aamu-uinti lähijärvessä. Jäillä tai ilman.

Lue lisää

Tiimi 

Brändin takaa löytyy aina tarina ja ihmisiä.
Tapio Anttila Collection on suunnittelijansa nimeä kantava mallisto, jonka taustalta löytyy Tapion lisäksi asioita toimeenpaneva tiimi. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme omintakeista muotoilua käärittynä hyvään palveluun.

Lue lisää

Arvomme ohjaavat kaikkea tekemistämme

Aitous

Olemme aidosti suomalaisia, mutta myös pohjoismaalaisia. Voimavaramme on suomalainen luova hulluus yhdistettynä järkevyyteen. Haluamme lähestyä tavallisia ihmisiä ja rikkoa arroganttia suunnittelijamyyttiä.

Ajattomuus

Toimimme perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin modernilla otteella. Olemme ajankohtaisen ajattomia. Me emme mene trendien perässä, koska se ei tue toimintatapaamme ajattomuudesta. Ajan hermolla toimiminen on eri asia.

Arjen parantaminen

Suunnittelemme tuotteita, jotka ratkaisevat tavallisten ihmisten arkipäivän sisustusongelmia. Tarjoamme oivaltavaa suunnittelua, funktionaalisuutta, monikäyttöisyyttä ja keveyttä.

Vastuullisuus

Tuotteiden pitkäikäisyys on parasta vastuullisuutta. Se tarkoittaa huollettavuutta, ajatonta muotokieltä ja rakenteellista kestävyyttä. Suunnittelun esikuvana on perinteinen suomalainen taito valmistaa esineitä materiaalin ehdoilla, käyttäen sitä säästeliäästi, mutta kestävästi.

Palkinnot

Alan palkinnot ovat osoitus kollegoiden arvostuksesta, mikä on suunnittelijalle tärkeää.
Palkintoja ei voi syödä, eikä niiden päällä voi istua, mutta kyllä ne lämmittävät.

Lue lisää

Brand book

Nordic Way, Pohjoismainen tapa ajatella. Se on annos järkeä ja ripaus hulluutta, josta syntyy toimiva jäinen cocktail.

Lataa kirja

Tapiolle jo uransa 21. GOOD DESIGN® Award

Tapion vahvasti suomalainen ja käytännöllinen design onnistui taas erottautumaan valtavasta kansainvälisestä tavaravirrasta, kun Chicagon Arkkitehtuuri ja Design museo myönsi PIENA tuolille 2022 Good Design Awardin. Vaikka tuolin suunnittelu on haastavaa, löytyy Pienasta yksi kaavoja rikkova detalji – selkänojapinnoja yhdistää kierrätysnahkainen remmi. Pieni yksityiskohta tuo tuoliin istuinmukavuutta ja omintakeista ilmettä.

Kaikki uutiset

Design Studio

Tapio Anttila on kansainvälisesti palkittu muotoilija, joka suunnittelee tuotteita oman malliston lisäksi myös muille kotimaisille ja ulkomaisille toimijoille. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti tiimiimme yhteyttä.

Tiimi

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai ehkä toiveita tuotteiden suhteen? Menikö jokin pieleen tai haluatko heittää kehuilla? Täällä me olemme, ihan teitä varten.

Jätä viesti