1_Lisavar_hero

Miten pidennämme tuotteiden ikää ?

Tuotteen pitkäikäisyys on parasta vastuullisuutta ja kaikki ymmärtävät varmaankin miksi. Olemme ottaneet elinkaaren pidentämiseen kaikki mahdolliset keinot käyttöön suunnittelusta tuotantoon sekä tuotteen käyttöön.

Tässä tiivistettynä tärkeimmät:
1. Ajaton muotoilu
2. Kestävät ja laadukkaat materiaalit
3. Kestävät rakenteet
4. Kauniisti patinoituvat materiaalit
5. Huollettavat materiaalit
6. Vaihdettavat varaosat


Kohdat 1. -3. kuuluvat suunnittelufilosofiaamme luonnostaan.

Kauniisti patinoituvista materiaaleista parhaimpana esimerkkinä toimivat pöytien kantemme. Niissä massiivi tammi tai mänty ikääntyy kauniisti ja harjattu pinta pehmentää normaalin kulumisen jäljet.

Kaikissa verhoilluissa tuotteissamme on irrotettavat ja pestävät verhoiluosat, jolloin pienemmät vahingot tai likaantumiset hoituvat helposti pesemällä. Vuodesohvien pehmusteita ja petivaatteita kannattaa pöyhiä ja tuulettaa, jolloin niiden käyttöikä pitenee.

Parhainkin materiaali tulee joskus tiensä päähän tai sitä ennen voi satua vahinkoja, mitä ei voi pesulla korjata. Sen takia olemme ottaneet mallistoomme vuodesohvien varaosat. Eli kaikki päälliset, patjat ja vuodevaatteet on mahdollista hankkia erillisinä setteinä.


Vaihdettavat verhoiluosat ovat merkittävä keino pidentää sohvan elinkaarta, sillä verhoilut kuluvat joka tapauksessa ennemmin kuin puuosat. Koko sohvan vaihtamisen sijaan voi uusia kaikki tai osan verhoiluosista.