Uutiset

On oikeastaan hyvä uutinen, kun mitään uutisoitavaa ei ole. Mutta me emme ajattele sillä tavalla. Haluamme tiedottaa kaikesta siitä, mitä meillä on ollut ilo tehdä.

Tilanjakaja

3 x Good Design Award 19!

Round keinu, Viiva tuoli ja Palapala tilanjakaja palkittiin maailman kuuluisimmalla design palkinnolla. Good Design Award -palkinnon myöntää Chicagon Arkkitehtuuri ja Design Museo USA:sta. Palkinto on kahdeksastoista Tapio Anttilalle.

Lontoo 100% Design

Lontoo 100% Design

Tapio Anttila Collection on ensikertaa laajasti esillä Lontoon 100% Design –tapahtumassa 18.-21.9. Näyttävä ja tunnelmallinen hirsirakenteinen messuosasto toteutetaan yhdessä Honkatalojen kanssa.

Alberto Alessi

Alberto Alessi palkitsi Stadion tuolin

Alberto Alessi valitsi Stadion tuolin ”Messujen kiinnostavimmaksi tuotteeksi” Habitare 2019.

Tapio Anttila Collection Habitaressa 2019

Tapio Anttila Collection Habitaressa

Kaj Franck -muotoilupalkinnon juhlinta jatkuu syyskuussa Habitaressa. Esillä on tuoreimmat uutuudet Tapio Anttilan Collectionista sekä parhaat palat Tapion muotoilijanuran varrelta. Tapio Anttilan Kaj Franck –palkintonäyttely Helsingin messukeskuksessa, Habitaressa osastolla 6h50.

Design from Finland

Design from Finland

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Tapio Anttila Collectionille Design from Finland -merkin. Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, jonka luomisessa muotoilu on ollut keskeisessä roolissa. Yhtenä kriteerinä merkkiä myönnettäessä on myös tuotteiden käyttäjälähtöisyys.

Bright dining room

Lookbook 2019

Fiksu sisustaminen on ajattelemista pitkällä tähtäimellä. Valintoja ei tehdä vain vuodeksi eteenpäin, vaan vuosikymmeniksi tai peräti vuosisadaksi. Lookbookillamme haluamme tarjota inspiraatiota sisustamiseen. Kuvat otettu Sadan vuoden talossa Porissa.

Milano Design Week 2019

Milano Design Week 2019

Tapio Anttila Collection mukana Nordic design apartment -näyttelyssä, jonka ovat koonneet Myriam Kuehne Rauner ja Jutta Ylä-Mononen.

PendantLamp-Punnus-lighting

Punnus-valasimelle GOOD DESIGN® palkinto

PUNNUS valaisin on palkittu kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2018 -palkinnolla. Tapio Anttila Collection sai palkinnon maailman huippubrändien rinnalla. Palkinnon myöntää The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design.

Tapio Anttila laiturilla 2018

Pro Finlandia

Presidentti Sauli Niinistö myönsi Tapio Anttilalle Suomen Leijonan ritarikunnan Pro Finlandia –mitalin. Mitalia on myönnetty suomalaisille taiteilijoille jo 1940-luvulta lähtien.

Tapio Anttilalle Kaj Franck -palkinto

Tapio Anttilalle Kaj Franck -palkinto

Design Forum Finlandin jakaman Kaj Franck -muotoilupalkinnon saajaksi vuonna 2018 on valittu sisustusarkkitehti ja muotoilija Tapio Anttila.

Mars pendant light and floor light in wooden dining room

Habitare 2018

Habitare – tervetuloa #perintötekijät paviljonkiin! Tapio Anttila Collectionin ja Honkatalojen paviljongin tiloihin muodostuu moderni tupa, joka henkii kotoisuutta.

Shenzhen Creative Week 2018

Shenzhen Creative Week 2018

Tapio Anttila mukana Kiinassa Shenzhen Creative Week 2018 -tapahtumassa Finnish Forest -osastolla.

GOOD DESIGN® Award 2017

GOOD DESIGN® Award tuplana!

Tapio Anttila Collectionin uutuustuotteet LIMI-tuoli ja KOSMOS-valaisin palkittiin kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2017 -palkinnolla. Tuotteet saivat huomionosoitukset maailman huippubrändien rinnalla. Tapio Anttila Collection tuotteille palkinto on seitsemäs ja suunnittelijalle jo kolmastoista.

Living room in wooden interior

Paras messuosasto -palkinto Habitaressa

Muotoilija Tapio Anttilan ja arkkitehti Jani Lahden yhdessä suunnittelema innovatiivinen ja skandinaavisen tyylikäs #kimppakämppä palkittiin Habitaressa Paras messuosasto -palkinnolla. Palkinnon myöntää Sisustustoimittajat ry. Palkintoarvosteluissa esille nousi osaston rohkea valaistuksen toteutus. "...kotoisa tila on jätetty rohkeasti vaille messuhallin spottivaloja ja kimppakämppä on vähän hämärä – niin kuin koti on", Sisustustoimittajat ry kuvailee.

Habitare 2017

Habitare – tervetuloa #kimppakämppä'än!

Muotoilija Tapio Anttilan ja arkkitehti Jani Lahden yhdessä suunnittelema innovatiivinen ja skandinaavisen tyylikäs #kimppakämppä on esillä Ahead! –alueella osasto 6 m 50. Talon arkkitehtuurista sekä rakentamisesta vastaa Plusliving ja ilmeestä sekä sisustuksesta Tapio Anttila Collection. Osastolla on nähtävillä monia Tapio Anttila Collection uutuuksia mm. modernia puudesignia edustava Punnus valaisin ja palkittu Limi tuoli.

Tapio Anttilalle Top Designer Award 2017

Tapio Anttilalle Top Designer Award 2017 -palkinto Kiinasta

Tapio Anttila ja Limi-tuoli palkittiin kansainvälisellä Top Designer Award 2017 -palkinnolla. Palkinnon myöntää kiinalainen design-alan julkaisu Top Deco & Home Accents. Palkinto jaettiin heinäkuussa 2017 Guangzhou Pazhou Poly World Trade Expo:ssa Kiinassa.

Rantasalmi-palkinto

Tapio Anttila on palkittu merkittävällä Rantasalmi-palkinnolla

Suomen Kulttuurirahasto, Etelä-Savon rahasto on palkinnut Anttilan Rantasalmi-palkinnolla. Se myönnetään ansiokkaasta toiminnasta puuteollisuudessa sekä yleisestä alan edistämisestä. Anttila on ensimmäinen muotoilija, jolle palkinto myönnetään.

Booth-TapioAnttilaCollection-ShenzenFurnitureFair-1

Shenzhen Creative Week 2017

Tapio Anttila Collection esillä Kiinassa, Shenzhen Creative Week 2017 -tapahtumassa. Olimme esillä Finnish Winter -näyttelyssä.

Stockholm Furniture Fair 2017

Stockholm Furniture Fair 2017

Mixrack sarjan uudet tuotteet ovat esillä Tukholman huonekalumessuilla, Showroom Finlandin osastolla A11:13. Isku Interiorin osastolla A25:25 esillä Tapio Anttila Collectionin valaisimia.

Day&Night Sofabed - oak grey front view

GOOD DESIGN® Award -palkinto Day&Night vuodesohvalle

Day&Night vuodesohva on palkittu kansainvälisellä Good Design Award 2016 -palkinnolla. Funktionaalinen vuodesohva sai huomionosoituksen maailman huippubrändien rinnalla. Tapio Anttila Collection -tuotekokoelman tuotteille palkinto on viides Good Design Award, ja suunnittelija Tapio Anttilalle jo yhdestoista.

Jatko Table - oak black left group front view

Toimittajien tusina 2016

Jat-ko pöytä palkittiiin Toimittajien tusina 2016 -palkinnolla. Toimittajien tusina kerää 12 kiinnostavinta sisutustuote uutuutta vuodelta 2016. Toimittajien tusinan myöntää Sisutustoimittajat ry

2015-Furniture-TapioAnttilaCollection

Tapio Anttila Collection Milanon Design Weekillä

Tapio Anttila Collection esiintyy Meet My Project -näyttelyssä Milanon Design Weekillä 12.-17.4.2016.

Tapio Anttila Collection in Stockholm Furniture Fair 2016

Tapio Anttila Collection esillä Tukholmassa!

Tapio Anttila Collection -sisustustuotekokoelma on kokonaisuudessaan nähtävissä Tukholman huonekalumessuilla 9.-13.2.2016.

Booth-TapioAnttilaCollection-IMMFair

Tapio Anttila Collectionin kansainvälinen lanseeraus IMM Cologne 2016 -messuilla

Tapio Anttila Collection -sisutustuotekokoelman kansainvälinen lanseeraus tapahtuu IMM Cologne 2016 -messuilla. Osastolla esitellään laaja kattaus malliston tuotteita, jonka lisäksi osastolla lanseerataan markkinoille täysin uusia pientuotteita ja sohvapöytiä.

Day&Night Sofabed - oak beige front view

Day&Night vuodesohva palkittiin!

Uusi Day&Night vuodesohva palkittiin kansainvälisellä Iconic Awards: Interior Innovation 2016 selection palkinnolla! Palkinnon myöntää the Rat für Formgebung Medien GmbH (the German Design Council).

Linkki Shelf - oak set3

Arvostettu GOOD DESIGN® Award 2015 -palkinto LINK hyllysarjalle

LINK hyllysarja on palkittu kansainvälisellä GOOD DESIGN® Award 2015 -palkinnolla. Maailman vanhin ja erittäin arvostettu muotoilupalkinto jaettiin nyt 65. kerran. Suomalainen LINK hyllysarja sai tämän huomionosoituksen maailman huippubrändien rinnalla. Palkinto oli suunnittelija Tapio Anttilalle kymmenes.

Habitare 2015 paras messuosasto

Habitaren paras osasto!

Tapio Anttila Collection lanseeraus Habitaressa osastolla 7n11 on saanut paljon positiivista huomiota, ja osastomme palkittiin sisustustoimittajat ry:n Paras osasto -palkinnolla sarjassa keskisuuret osastot.