Front Country Oak 195 -pöytä | Tapio Anttila Collection
Koko Day&Night sarja -15% 9.3.-3.4. Liittymällä Sisäpiiriimme saat -5% lisäalennukseen oikeuttavan koodin. Meillä myös ilmaiset toimituskulut!

Front Country Oak 195 -pöytä

Kata pöytä kuudelle. Pöytäseura voi vaihtua, mutta paksu tammikansi on ikuinen. Metalliset jalat kantavat kantesi kevyesti.

KANSI Kaksiosainen lakattu 38 mm paksu massiivitammi. Kannessa on harjattu pinta, jossa oksat ja puun luonnolliset sävyerot korostavat sen maalaisromanttista ilmettä.

JALAT Taivutettu, satiinipintainen musta metalliputki.

MUUTA  Kansi ja jalkapari pakattuna erillisiin laatikoihin. Jalat voi kiinnittää lähelle päätyjä tai sisempään sijoituskohtaan, jolloin tuolin voi sijoittaa paremmin myös pöydän päähän. Kannessa on valmiit esiporatut reiät, joihin jalat kiinnitetään ruuvien avulla.

Jalkojen materiaali

Metalli, maalattu

Jalkojen väri


1 490,00

Varastossa, 3-8 päivää

Tämä tuote kuljetetaan kotiisi veloituksetta.
 
Voit valita toimitukseen lisäpalveluna sisäänkannon, pakkauksen purun, kierrätyksen ym. ostoksesi loppuvaiheessa. Tarkista lisäpalvelujen saatavuus postinumeron perusteella.


51 kg CO2-e

Hiilijalanjälki hyvitetty

Lue lisää


Mittasuhteet

Hiilijalanjälki avattuna

Hiilijalanjälki hyvitetty

Materiaalit
Käyttö
Valmistus
Kuljetus

Hyvitämme tämän tuotteen hiilijalanjäljen puolestasi.

Etsimme konkreettisia keinoja tuotteidemme hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Siksi selvitämme koko ajan, mistä kaikkien tuotteidemme hiilijalanjälki muodostuu ja miten me voimme siihen vaikuttaa. Välttämättömät päästöt kompensoidaan, koska niin yritysten tulisi tehdä.

Katso, miten tuotteidemme hiilijalanjälki lasketaan

Voit olla kiinnostunut näistä tuotteista