Tiimi | Tapio Anttila Collection

Tiimi

Tiimimme koostuu muotoilun, myynnin ja markkinoinnin osaajista. Suomalaisella luovalla hulluudella ja periksi antamattomuudella saamme vietyä yritystä ketterästi eteenpäin kokeillen ja kehittäen aina uutta.

Meillä on halu parantaa maailmaa oivaltavan designin avulla, joka myös toteuttaa kestävää kehitystä. Haluamme olla osa ihan tavallisten ihmisten arkea ratkaisemalla heidän sisustushaasteitaan monikäyttöisillä ja funktionaalisilla esineillä.

Tämän kaiken teemme omanlaisella, positiivisella otteella niin, että työnteko on oikeasti hauskaa ja mielekästä.

TAC_yhteystiedot_tapio

Tapio Anttila

Tapio on kansainvälisiä palkintoja kerännyt sisustusarkkitehti ja huonekalusuunnittelija, joka vastaa malliston suunnittelusta ja konseptoinnista sekä visuaalisesta ilmeestä.

+358 (0)40 521 2606 

tapio@tapioanttila.com

TAC_yhteystiedot_arja

Arja Anttila

Arjalla on pitkä kokemus projektikaupasta, sisustussuunnittelusta ja konseptoinnista. Arjan vastuualueeseen kuuluu kotimaan myynnin ja projektikaupan lisäksi yrityksen markkinointi ja myymäläkonseptien rakentaminen.

+358 (0)40 832 7333

arja@tapioanttila.com

Sixten Helenelund

Sixten on brändistrategioiden, tuotekonseptien ja myynnin osaaja. Hän toimii yrityksen toimitusjohtajana ja on keskittynyt erityisesti liiketoiminnan strategiaan, myyntiin ja viennin kehittämiseen.

+358 (0)40 505 8110

sixten@tapioanttila.com

Sanni Kallioinen

Sanni työskentelee yrityksen markkinointikoordinaattorina. Hänen vastuualueellaan on markkinoinnin ja viestinnän lisäksi verkkokaupan sekä TAC Pro -alustan ylläpito ja kehittäminen.

+385 (0)41 503 2441

sanni@tapioanttila.com

Katso tiimivideomme

Katso video