Tavattiinko Billnäsissä?

Kiitos kun kävit osastollamme Sisustustoimittajien kesäpäivänä!
Tällä sivulla on kertauksena ajankohtaisia poimintoja, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. Kenties jotain uuttakin. Sivun loppuun on jemmattu ostoetusi verkkokauppaamme. Selaile siis rauhassa ja loppuun päästyäsi voit halutessasi siirtyä meidän verkkokaupan puolelle.

Uusi ulkokalustesarja Tyyni

"Mielessäni olivat vanhat kartano -tyyliset suomalaiset puutarhakalusteet. Ne olivat aina maalattua mäntyä ja niitä maalattiin uudelleen aina, kun tarve niin vaati. Mietin, miten päivittäisin saman konseptin ja tunnelman tähän päivään. Lisäksi halusin tarjota jotain helppoa ja mukavaa tekemistä, jolloin suhde itse kalusteeseen rakentuisi käyttäjälleen läheisemmäksi."

-Tapio

Tapion väki

"Halusin suunnitella mallistooni figuurisarjan, jossa on jotain oikein suomalaista. Uppouduin vanhoihin tarinoihimme näkymättömästä väestä. Skissailessa hahmot piirtyivät kuin itsestään. Niistä tuli unenomaisia ja vähän pelottaviakin."

- Tapio

UUTTA: ON2 Wood - rajoitetut erikoiserät

Haluamme huomioida asikakkaidemme toiveet päätöksissämme. Siksi pyysimme taannoin sisäpiiriltämme ehdotuksia mieluisista kuoseista ON2 Wood vuodesohvaamme. Äänestyksen lopputuloksena ensimmäisen rajatun erikoiserän kuosiksi valikoitui Marimekko Piirto Unikko.

Tämä ensimmäinen erikoiserä tulee myyntiin jo kesällä, mutta täytyyhän tässä jo seuraavaa erikoissarjaakin alkaa miettimään. Liity sisäpiiriin ja pääset jatkossa mukaan vaikuttamaan!

Tarvitsetko kuvia?

Oheisesta painikkeesta pääset selailemaan ja lataamaan painokelpoisia tuote- ja sisustuskuvia. Jos sinulla on jokin erityistarve, niin voit myös olla suoraan yhteydessä Arjaan arja@tapioanttila.com

Save the date 11.09.2024

Silloin, kun Habitare meidät kutsuu paikalle, niin mehän tulemme!
Habitare x Tapio Anttila Collection pop up shop on avoinna 11.-15.9.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Osastomme löydät varmasti! Se on toteutettu yhteistyössä UPM Plywoodin kanssa.

Lisätietoa myöhemmin!

... tässä vielä 25% etusi

Koodilla SISUSTAJA25 saat -25% hintaedun koko tilauksestasi, kun tilaat kesäkuun loppuun mennessä. Jaoimme Billnäsin kesäpäivillä myös pienen erän yllätys Tuohi-kuponkeja. Niiden onnelliset omistajat voivat yhdistää ne tähän etuun!

Kiitos, että jaksoit selailla mitä meillä oli kerrottavana!