Day&Night tuotesarja | Tapio Anttila Collection

Mikä ihmeen Day&Night?

Ja mitä ihmeellistä siinä oikein on? Jotain siinä on, kun se on löytänyt paikkansa niin moneen suomalaiseen kotiin. Kansainvälisiä muotoilupalkintojakin löytyy. Salaisuus ei ole pelkkä muotoilu, vaan sen lisäksi käytännöllisyys ja vastuullisuus. Mietin aina, miten esineeni kestäisivät aikaa ja käyttöä mahdollisimman hyvin. Tässä loksahtelivat monet asiat kohdalleen, jopa tuotannon hukkapalat ovat hyödynnetty.

Tutustu alta lisää sarjan tuotteisiin, mitä ne pitävät sisällään. Kuvia klikkaamalla pääset tuotesivuille, missä on tarkempia tietoja käyttövideoineen.

- Tapio

Koko sarja kampanjassa 9.3 – 3.4. -15 %

Voimassa päivät pääksytysten
ja yösyvämmellä.

Ei mekanismeja, parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, petivaatteet kahdelle selkätyynyissä, irrotettavat ja pestävät päälliset. Pitkä lista asioita, jotka kätkeytyvät sen sisälle - eikä se silti näytä vuodesohvalta.
Sarjaan kuuluvat myös vuodetuoli ja -rahi sekä sohvapöytä.

Vuodesohva, joka ei näytä vuodesohvalta

Koska sohva on myös vuode, verhoilu ja pehmusteet joutuvat erilaiselle kulutukselle kuin normi sohvassa. Vaikka patja on laadukas, sitä täytyy käännellä ja tyynyjä pöyhiä aika ajoin. Normaalia likaantumista voi ehkäistä irrottamalla ja pesemällä päälliset. Kulumisen ja isompien vahinkojen varalle otimme mallistoon myös pelkät päälliset, patjat ja petivaatteet. Tämä lisää kalusteiden elinkaarta huomattavasti ja on vastuullisuutta parhaimmillaan.

Tiesitkö, että Renki sarja tehdään
Day&Night sohvan hukkapaloista?

Kyllä, koko Renki sarja on suunniteltu nimenomaan tästä lähtökohdasta. Tästä syystä tuotteiden puumateriaalin hiilijalanjälki on nolla! Konsepti on palkittu arvostetulla Green Good Design Award:lla, joka myönnetään vastuullisesta designista ja valmistuksesta.

Sarja sisältää monikäyttöisiä hyllyjä, naulakon ja peilin.

Käy katsomassa tarkemmin