Metsästä Metropoleihin -virtuaalitapahtuma | TapioAnttila.com
Toukokuun loppuun asti verkkokaupassamme kaikki ON -vuodesohvat -15% koodilla ON15. Kampanjan aikana tilatut sohvat toimitetaan kesäkuussa.
...

Save the date 31.5. klo 9:00!

Kutsumme Sinut ”Metsästä metropoleihin” virtuaalitapahtumaamme


”Me suomalaiset olemme aika metsäläiskansaa, jos voisi verrata moniin muihin maailman maihin. Täällä ei osata miettiä asioita kirkonkylää pidemmälle, eikä itsensä kehumista katsella suopeasti. Meillä on paljon hyviä brändejä ja hienoja asioita, mutta niistä ei pidetä meteliä, koska kehuminen ei ole suomalainen tapa.”

Joko olisi aika muuttaa vanhaa tapaa ajatella ja oppia kehumisen taito?

”On nimittäin niin, että tänä päivänä meitä metsäläisiä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Meillä Suomessa ymmärretään erityisen hyvin, minkälainen oikea metsä on ja mitä siitä voidaan synnyttää. Koska jos suomalainen osaa oikein fiksusti asiaa miettiä, globaalissa mittakaavassa meillä on käsissämme valttikortit, joilla voimme ponnistaa kohti maailman metropoleja.”

Tapio Anttila Collectionin virtuaalitapahtumassa saat tietää oivaltavasta keinosta selvittää huonekalun hiilijalanjälki ja kuulet samalla uusista tuotteista. Lisäksi pääset seuraamaan kahden pitkänlinjan sijoittajan näkemyksiä siitä, minkälaisin keinoin suomalainen huonekalubrändi viedään metsästä kohti kansainvälisiä markkinoita.
 
Virtuaalitapahtumassa haastattelussa ovat designer Tapio Anttila, toimitusjohtaja ja osakas Sixten Helenelund sekä sijoittajat Jukka Pihlman ja Jari Palonen. Tapahtuman moderaattorina toimii Sanna Mämmi.

 Teaser 4/4

Tapahtuma on ilmainen, eikä vaadi ennakkoon ilmoittautumista tai rekisteröitymistä.
Osallistu tapahtumaan tältä samalta sivulta.

Euroopan aluekehitysrahasto - Tapio Anttila Collection
Vipuvoimaa EU:lta - Tapio Anttila