Sisustus_Day_Night-vuodesohva_Piena_LT_oleskelu

Tapion päivä

Tapion päivä on 18.6. ja sen kunniaksi jaamme sisäpiiriläisille tuohta sisustamisen paloon. Tältä sivulta löydät pari tärppiä Tapion omista suosikeista, mutta voit hyödyntää saamasi edut myös muihin tuotteisiin!

Sivun lopusta löydät extraedun, joten kannattaa selata alas asti!
Extraetu on voimassa vain 13.6.-19.6.2024 eli Tapion juhlaviikon ajan.

Palkittu Day&Night vuodesohva

"Onnistuin kehittämään uuden rakenteen ja muotokielen, joka liikkuu suositun ON vuodesohvan jalanjäljissä. Se on selkeästi erilainen vaihtoehto ”esi-isälleen”. Osoittautunut myös suosituksi tyylilajissaan."

-Tapio

Tuohta haaveiden toteuttamiseen

Voit käyttää tämän setelin alempaa saamasi alennuskoodin kanssa, mutta älä jää haaveilemaan liian pitkäksi aikaa, sillä tuohi-seteli on voimassa vain kesäkuun loppuun saakka!

Sisustus_ON2-Wood-vuodesohva_Askit_oleskelu

Juhlaviikon 20% alekoodi

Koodilla TAPIONPAIVA saat 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Klikkaa "Hyödynnä etu nyt" -painiketta niin pääset tutkimaan koko valikoimaamme.
Kirjoita koodi "Alennuskoodi tai lahjakortti"-kenttään kassalla. Koodi on käytettävissä vain 13.-19.6.2024 juhlaviikon ajan!

Tarvitsetko apua?

Soita tai laita meille sähköpostia, jos tarvitset apua valinnassasi tai tilauksen tekemisessä! Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo. 9-16.